…mennyit használunk…

…a szürkeállományból?….keveset… mindössze 10%-ot, mert a többi a szimbológia nyelve. Aki érti ezt a nyelvet, kapcsolatba léphet Teremtőjével, akár “levelezhet”is Vele.

A DNS működéséről is keveset tudnunk, pedig a DNS- ben van az ISTENI RÉSZÜNK: a Teremtés mítosza, a Kozmikus Rend, életünk programja, melynek lenyomatát a szürkeállomány szimbológiája hordozza.

Ebbe a programba földi ember be nem avatkozhat!…de megtette az mRNS kísérleti vakcinával. A legmagasabb rendű intelligencia, a TEREMTŐ programját akarja átírni egy mesterséges intelligencia, ezért KELL elbuknia.

A Szent Koronának és a Mag népének ebben fontos szerepe van.

II. János Pál pápa ezt mondta: a magyarság küldetésének titkát vatikáni iratok őrzik, de valláspolitikai okból nem fedhető fel, mert a Világot alapjaiban rengetné meg.

A Mag népe iratok nélkül is érzi, teszi küldetését, DNS mintája emlékezteti, hogy SZELLEMI síkon a FÉNY/sötétség harcot megnyeri.

Csetlik/botlik még az összefogás, de a Pannon – medence alatt húzódó energiamező újbóli egysége, egységbe rendezi a nemzetet.

Nem véletlen, hogy török, tatár, Monarchia….s sorolhatnám, erre a Földre vágyott, s szemet vetettek rá most is idegen hatalmak, mert ők tudták/tudják Pannonföld TITKÁT, csak a magyarság előtt titkolták.

(⭐)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.