A tudatosság teremtő ereje..

Ami körülvesz minket hozzáállásunk, szokásaink szűrőjén keresztül látjuk, de ez nem azt jelenti, hogy az a ” valóság”, ahogy a térkép sem azonos a tereppel.

Soha nem az számít, milyen világban élünk, hanem, milyen világ él bennünk? Nem jó vagy rossz, csupán olyan, amilyennek megéljük.

A tudatos gondolkodás nagyon fontos, amikor teljes szívvel, lélekkel tesszük azt, amit éppen teszünk, vagyis ott vagyunk a pillanatban, akkor kezünkbe tartjuk a sorsunkat. Amint a figyelem elkalandozik, a tudatosság már el is veszett, reflexből cselekszünk. Életünk fontos döntéseit, – pl. oltás/vagy nem oltás – reflexből meghozni, egyenlő sodródni a tömeggel.

A tudatos ember mielőtt döntést hoz, informálódik, nemcsak szokásai, hiedelem rendszere szemüvegén át, hanem saját belső erőinek meglátásán át is. Ez a belső erő tartást ad, nem befolyásolható, nem fél, mert hite van és tudja, mit akar, mi a jó testének, lelkének, szellemének.

Nincs szüksége saját magán kívül senki másra, hogy sorsát irányítsa, saját maga számára a legjobb döntést hozza, ezzel megemelve a közösség tudatszintjét, ami hatalmas erővé duzzasztja a szeretet energiamezejét, ami legyőzhetetlen, mindenre képes, de csak jót teremtve az emberiségnek.❤️

(Rostás Gabi ⭐)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.