Sajtótájékoztató…

…a gyöngyösi Vachott Sándor Városi Könyvtárban, melyet Szekeresné Sennyey Mária igazgató nyitott meg a legfrissebb siker kapcsán. Részletes szakmai beszámolóját pályázatokról, az innováció fontosságáról, az elmúlt évek 32 új kezdeményezéséről a Galyai Fórum következő számában olvashatják majd.

A sajtótájékoztatón elhangzottakból az is kiderült, hogy a siker alapja messzire nyúlik vissza: végtelen tisztelettel/elismeréssel szóltak a könyvtár korábbi vezetőinek/könyvtárosainak munkájáról, amit nem leromboltak, hanem alapnak tekintve ráépítettek.

Egy olyan együttgondolkodó csapat szerveződött, akik egymás szavait/gondolatait erősítik, tovább fűzik. Ebben a szellemiségben aratják sikereiket, melynek haszonélvezője a hálás közönség, hiszen minőséget kap a sokrétű programban.

Hiesz György polgármester rendhagyónak nevezte pohárköszöntőjét, mivel korszakokra van rálátásunk, aminek része volt egy korábbi kedvezőtlen döntés is, aminek felismerése/megoldása után meredeken ívelt felfelé a könyvtár pályafutása, aminek jelentős szerepe van Gyöngyös kulturális rendezvényeiben, amely éves szinten mintegy 400 program.

(A szerk.)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.