…sci fi..

…vagy mégsem? A világ kormányai és a média összefonódása a mostaninál is szorosabb a főldönkívüli jelenségekre.

Az ilyen észleléseket a média nem is közli, ha mégis, elbagatellizálva, nevetségessé téve tudósít róla, hiteltelennek tartva nemcsak a jelenséget, hanem mindazokat is, akik hisznek benne.

Ha egy város felett több tízezer ember látta, akkor a hivatalos álláspont: tömegpszichozis. A tudomány számára tabu a téma, kizárólag a kormányok és a nemzetbiztonság foglalkozhat vele.

Mióta a Sumérok felépítették a zikkuratot, azóta létezik ez a kapcsolat, de a Ramajana, a Biblia, de számos más legenda is említést tesz róla.

A ’80-as években az USA-ban súlyos karantén, büntetés járt, aki kapcsolatba lépett földönkívüliekkel.

Az indok: “kiirthatják az emberiséget az általuk Földre hozott vírussal”.

1950 óta az ufójelenségeket a “szigorúan titkos”-nál is magasabb kategóriába sorolták Amerikában, megelőzve a nukleáris fegyvereket.

Károly herceg 1986 február 23-án az Ír-tenger felett repülve észlelte a jelenséget, és ezt nyilatkozta: “éreztem, hogy olyasvalami volt jelen, ami meghaladja tudásunkat és a józan észt”. A királyi család se meg nem cáfolta, se meg nem erősítette, mintha nem is lenne.

1917-ben 70 ezer ember látta a fatimai csodát, amely megújította volna az ősi szerződést a Föld és a csillagok gyermekei között, de az egyház titkosította. (Ettől függetlenül működik, csak nem ismert széles körben).

Tudatos tudatlanságban tartással uralják a kormányok az emberiséget évszázadok óta, kizárólag az anyag fogságában tartva.

A titkosítás, elhallgatás ellenére is léteznek ezek a jelenségek, és kapcsolatba kerülnek vele emberek. Akiknek van ilyen élményük, tudják, hogy a kommunikáció nyelve – sok más mellett – a gondolatátvitel, ami a kvantumfizikában már jól ismert.

A járművek mozgásának megvannak a paraméterei, ami 3D-ben kivitelezhetetlen.

Ha a mostani helyzetre vetítjük, egy olyan technológiát, ami csak 5D-ben létezhet, akarnak az emberiségre ráerőltetni itt a Földön. Nincs meg a tudás az alkalmazására, a vírus izolálhatatlan és avatatlan kezekben egy ellopott, magasabb szintű technológia kétélű fegyver, amivel iszonyatos pusztítást lehet végezni.

Csak a mindenkiben benne lévő tudás és az igény, kíváncsiság a tudás birtoklására lehet a megoldás.

A létezés minimum értékeit (evés, ivás, otthon teremtés, karrier…stb), amit tudatosan az emberiségbe neveltek, egy magasabb síkra kell emelni, aminek a szlogenje mostanság az ÉBREDÉS!

(⭐)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.