2024. szeptember hónap bejegyzései

A művész és alkotása…

…tükörkép, ami mindig őszinte és igaz, akkor is, ha az egó teremtette, akkor is, ha a lélek. Az egó inspirálta alkotás csak egy benyomást tesz ránk, míg a lélek lenyomatot hagy, bármikor megidézhető, újra élhető. Hliva Éva művészete egy új … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb kategória | A művész és alkotása… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kiállítás egy franciaországi kastélyban

A Godot Kortárs Művészeti Intézet idén különleges mérföldkőhöz érkezett: immár tizedik alkalommal rendezik meg a Godot Art Expo-t, amely 2015 óta évről évre bemutatja a hazai kortárs művészet legjavát. Az idei jubileumi esemény alkalmából különleges különdíjat is alapítottak, amely a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb kategória | Kiállítás egy franciaországi kastélyban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bajnoki cím a MátraHegyi SE versenyzőinek

A mátrafüredi MátraHegyi SE versenyzői egyéniben és csapatban is bajnoki címet szereztek. Felnőtt férfi trap 125 korong kategóriában Rosta Márton országos bajnoki címet nyert. A férficsapat kategóriát Rosta Márton, Safranka Balázs és Keresztes Krisztián nyerte. Harmadik helyezett a skeet 125 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb kategória | Bajnoki cím a MátraHegyi SE versenyzőinek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva