…Afrika…

… és a covid. Magukat “tudósoknak” nevező emberek elemzik – nem sok sikerrel – , hogy Afrikát, miként kerülhette el a covid?

Akik olvasták Scarlett O’Hara történetét, azok tudják, hogy Afrikát nem kell rabszolgasorba dönteni, mert nem irányító, hanem végrehajtó nemzetek, fölösleges a kényszerítés. (Nem úgy a civilizált nemzetek, akik hozzászoktak a jogállamisághoz, szabadsághoz, amit meg kell törni.)

A félelem sem életük része az afrikai kontinensen. Kevergetik a kölest, táncolnak, mosolyognak, a vírusnak ez nem táptalaja, de a “tudósok”ezt nem érthetik. (Az ebolát rájuk szabadították kísérlet részeként olyan dózisban, aminek még a mosoly sem állt ellen).

Kurdok lakta vidékeken, ahol még sokan barlanglakásokban laknak, de tudnak mosolyogni és abból a kevésből kedvesen teával kínálni. Megkérdeztem, mi csalja a mosolyt az arcukra? A Korán azt tanítja: örülj, ha jól megy sorod, de akkor is örülj előre, ha nem, mert a rossz után jön a jó – válaszolta. Egyszerű a képlet.

Nagy vesztesei a covid históriának a hiteltelenné vált “tudósok”. Fellegvárba helyezték magukat – teljesen önkényesen – tiszteletet parancsolva az alsóbb rétegeknek, miközben egy érthetetlen nyelven tudományos dolgokról beszélnek, amelyek valamilyen érdeknek igyekeznek megfelelni. Ha, van más vélemény, nézet, a tudományos világ egyöntetűen összezár.

Néhány nagy tudós, mint Einstein is, álomban kapta meg a képletet. Minden nagy felfedezés a tudattalan mélyéről tört fel, nem a tudatból, okoskodásból. Valójában igazi tudós minden egyes ember, mert génjeiben hordoz minden tudást, információt, amit génmódositással szeretnének manipulálni, és megszerezni, mert 3D-ből elérhetetlen.

A “tudománynak” máig nem sikerült rájönnie, hogyan lesz a 4 elemből fehérjeszintézis, DNS kettős spirális, pedig roppant egyszerű a képlet, csak el kell jutni magunkban oda, ahol a válaszok vannak.

A TUDÁS FÁJÁRÓL bőven ettünk. A FA gyökere a mi gyökerünk, ösztönünk a Föld energiájából táplálkozik, ha elgördítjük az akadályt, ami ezt az energiaáramlást akadályozza. A FA törzse az életutumk. Sebeit, sérüléseit csonkok jelzik, melyek életünk traumái. A korona a kozmikus kapcsolat.

A szellem rója ránk a legnagyobb terhet, mert nehéz a gondolatokat megfegyelmezni. Mint minden itt a Földön, a gondolat is energia, aminek teremtő ereje van. Amit teremtettünk nem nagyon tetszik, akkor fordítsuk meg, és teremtsünk jobbat, amire MOST rá is kényszerítenek, mert magunktól nem megy.

(?)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.