…sok…

… emberiség elleni bűncselekményt követtek már el a történelem során. A legnagyobb bűnt talán a sötét középkorban – a szellemiség ellen -, aminek a jelenig van kihatása, de az egész emberiségre kiterjedő példátlan bűncselekmény most zajlik.

Még a 3D-s világban magabiztos/legyőzhetetlennek tűnő ember sem gondolhatja/álmodhatja, hogy ezt büntetlenül megteheti.

Minden közreműködő: politikus, propagandista, orvosok, egyházak, média, tudósok felelősségre vonhatók minden egyes ember testi/lelki/szellemi sérüléséért, szabadságjogainak korlátozásáért, az emberi méltósághoz való jog megsértéséért, a kijárási tilalommal háborús állapot szimulálásáért, az anyagi kárért és a hazugság okozta értelmetlen halálért.

Alapigazság, hogy aki fenyeget az egyben fél is. Úgy tűnik, mintha tolnák alsóbb szintekre a felelősséget, osztozzanak rajta mások is: munkáltatók, önkormányzatok. Kötelezzék ők az oltást!

Érdekes, hogy az egyik legnagyobb hazai foglalkoztató cégcsoport (kormányközeli) nem szándékozik kötelezővé tenni az oltást munkavállalóinak.

Mintha bomlana az egység , repedezik, amibe bizony könnyű éket verni, és magától szétesik.

Ha, ehhez még hozzá tesszük, hogy most éljük a dimenzió váltás időszakát és aki szintet tud lépni, és szellemileg eljut az 5D-be – és lesznek elegen – föl tudják emelni arra a rezgésszintre a Földet, ahol a 3D-s terv megbukik, ezért annyira fontos, hogy napról-napra egyre tudatosabbak/ ügyesebbek legyünk!

(?)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.