…az álmok misztériumát…

… folytatva,…ha elfogadjuk az álmainkban felszínre törő lefolytott érzéseinket, máris lehámoztunk egy réteget a hagymáról. Egyre mélyebbre haladva eljutunk a kollektív tudattalanba, amely őrzi az emberiség történetét, a Mag népének igazvalóságát, a Szent Korona titkát és még sok mást.

A kollektív tudattalan őrzi az archetípust, az ősi mintát, keretet, a fényt, amitől nagyon eltávolodunk, amihez képest az illúzió világában élünk, de vissza kell találni a valóság ősi mintázatához, amire rárakódtak a kétségeink, szokásaink, indulataink,….amik beklyóban tartanak.

Nehéz elfogadni, amit az álmok tükörként élénk tartanak. Adekvát reakció az elutasítás, pedig saját magunkban csak mi “lakunk”, senki más.

Az álomban megjelenő személyek a rájuk legjellemzőbb tulajdonsággal (düh, kishitűség, harag…stb.) tartják elénk a tükröt. Ennek tökéletes kontrollja, hogy amit nem szeretünk másokban az bennünk is megvan, különben nem ismernénk fel. Ha nincs benned irigység, soha nem veszed észre az irigy embert, mert nem rezonálsz vele.

A szürkeállomány 10%-val éljük/érzékeljük a világot, a többi 90% el van kódolva, az a szimbológia nyelve. Ha megtanuljuk ezt a nyelvet, és képesek vagyunk kommunikálni önmagunkkal, akkor képesek leszünk másokkal is és már meg is van a híd, ami energiahálóként összeköt sok-sok embert, közösséget, amiben nagy erők lakoznak.

Felfoghatatlan, hogy milyen életminőséget lehet teremteni, ha felszabadítjuk a helyet tudatalattinkban a gondosan “őrzött” bizalmatlanságtól, ítélkezéstől…hogy helyet adjunk az újnak, a letisztult dolgoknak.

Számos és számtalan lehetősége van az önmagunkhoz, az eredethez való visszatérésre, aminek egy lehetősége az álmok titokzatos világa, fordítsuk szolgálatunkra!

A tudás birtokában magabiztosan, félelem nélkül is élhetnénk ezen a szépséges bolygón. Békében egymással, békében az állatokkal, a kedves rókákkal, farkasokkal, mackókkal, madarakkal,…de belső világunk kivetül, aminek tükörmása a külső, általunk teremtett világ.

(⭐)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.