…akinek eddig még…

…nem volt világos, hogy emberkisérletek folynak, annak ideje felébredni. Az Astra bejelentette, hogy mellékhatásként alvászavar is jelentkezhet, amit ezentúl feltüntetnek a tájékoztatóban.

Nem tűnik fel, hogy utólag bővítik a mellékhatások listáját, ahogy jönnek a visszajelzések az oltások után? Így gyűjtik az adatokat.

A látszatra gyenge hatásfokú keleti vakcina ártalmasabb, mint az mRNS tartalmú, mert az idegsejteket károsítja, ami köztudottan nem regenerálódik. Ennek a “semmitmondó” oltóanyagnak a piacra dobása arra jó, hogy elterelje a figyelmet, ki mozgatja a marionett bábut. (Itt jegyzem meg, hogy a kulturális forradalom felbecsülhetetlen értékű rombolást vitt véghez a Távol – keleti országban, aminek a mottója ez volt: “pusztítsd el a régi világot, hogy újat alkothass”!)

Meg kell semmisíteni azt a szellemiséget, amelyik még emlékezik tudata mélyén küldetésére. Láthatatlan szellemi erő, ami akkor is működik, amikor látszatra nem történik semmi. Az európaiak az utcára mennek, a magyarok egyre többen felébrednek, ami az egyéni tudatosságot kollektív tudatossággá duzzasztja a Szent Korona áldásával, ezért veszélyes a magyarság létezése, de mi a helyzet Izrael népével? A Pfizer tesztországaként most éli valódi holokausztját. A tudás a veszélyes, ami a szellemiséghez hasonlóan megtartja a nemzetet. Nem lehet uniformizálni, konformistává tenni, ezért ellenségként kell kezelni.

Rostás Gabi

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.