…semmi új nincs…

….abban, hogy kevés ember akarja uralni a többséget. Ez az emberiséggel egyidős törekvés. Voltak korszakok, amikor fegyverrel, erővel uralták a többséget, Freud óta a pszichofegyver az ágyú, amit már Hitler is “sikerrel” alkalmazott. Ezt látjuk most is.

Nem biztos, hogy a politikusok, gyógyszergyártók vagy más elitek az igazi bűnösök, hanem az a média, amelyik azt kiszolgálja, és megbocsáthatatlan bűnt követ el az emberiség ellen.

Az Univerzális Rend törvénye szerint minden kiegyenlítődik, minden gondolat, tett patikamérlegen megmérettetik.

Sok ismert ember beleállt ebbe a propagandába, de hol vannak azok az ismert arcok, népszerű emberek, akik sikerüket a közönségük szeretetének, a rajongóknak köszönhetik, mégsem adják arcukat, nevüket az igazság prófétálására, pedig lenne ráhatásuk a tömegekre, ehelyett inkább csak saját sikereiket posztolják?

Még mindig sokan hisznek abban, hogy ennek egyszer vége. Még nem tudják, hogy az mRNS vakcinák hatékonysága a görög ABC következő betűjével szemben már csak 80, némelyik 40%-os védelmet ad, amiből következik a következő adag, és ennek nincs vége.

Minden ember szabadnak született, sejtjei, szövetei felett senki sem rendelkezhet, nem kényszeríthet semmire félelemkeltéssel, zsarolással.

Aki nem fél, annak a fizikai korlátozások sem jelentenek semmit.

A gondolatok, a lélek szabadsága minden ember elidegeníthetetlen része, ezért tud összefogással, a jó akarásával, a szeretet erejével felülemelkedni minden ártó szándékon.

Sokkal többen vannak, mint azt a mainstream média sugallja, amiből sokan meríthetnek erőt, bátorságot!

Rostás Gabi

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.