…programozott vírus…

…amelyik tudja, mikor kell jönnie…mennie, mikorra várható utolsó látogatása…és sorolhatnám.

Egy vírus, amelynek fontos üzenete van az emberiség számára.

Földi síkon mesterséges, szellemi síkon természetes szelekció zajlik. Ahogy fent, úgy lent!

Földi megnyilvánulásához kellenek politikusok, tudósok, akik elhintik a félelem magját és kellenek emberek, akik reagálnak erre. A vírus, mint minden kórokozó, igen alacsony frekvencia, csakúgy, mint a félelem (fél – elem). A vonzás törvénye szerint, törvényszerű a találkozásuk. Ezek az emberek elhiszik, hogy az oltással generált mutánsokra is védelmet nyújt ugyanaz a vakcina. (A mutálódott vírus DNS mintája megváltozik, éppen azért, hogy túléljen.) Szűrés nélkül elfogadni, ami a csapból folyik, akár emberéletekbe is kerülhet, márpedig felelősek vagyunk a ránk bízott életünkért.

Akikben nem sikerült félelmet kelteni, azok a zűrzavarból is “kihallották” a Csillagok, a Mindenség üzenetét, hogy egyesítsék erejüket, teljesítsék küldetésüket.

Fényt vigyenek elhazudott történelmünkbe, amely ugyan tovább élt elkódolva meséinkben, de megtanították, hogy ne higgyünk a mesékben!

A Szent Koronáról alig esik szó e hazában, holott az Alkotmányban nem tárgyként, hanem személyként említik. Sorsa, küldetése azonos a nemzet sorsával, küldetésével.

A Szent Korona visszatért, igaz, megtépázva, meggyalázva, hogy fölemelje nemzetét oda, ahová Teremtője eredendően gondolta.

Rostás Gabi

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.