Nézzünk a számok mögé…

….és azt látjuk, hogy 5.5 millió oltott ember, akik úgymond “szabadok”, mehetnek szállodába strandra, konditerembe……és vajon, miért nem mennek?

Lehet adatokat bedobni a fő sodrású médiába, de könnyen mérhető azok valódisága. Pénzhiányra sem lehet hivatkozni, hisz a SZÉP kártyákon hatalmas összegek vannak, ami többcélú, mégsem mennek. Nem, mert nincs védettségi igazolványuk.

A tudat szintjén kitalálják magukat az emberek: felfedezik a természetet, kerti programokat szerveznek.

A tudattalan szintjén jól tudják, ellent kell állni a fenevad bélyegének, amit most vakcinának hívnak, ami egyúttal a SZERETET – FÉLELEM tesztje. Minél több a szeretet, annál kevesebb hely marad a félelemnek. (Érdemes a szó mélységére is figyelni: fél – elem, azaz nem teljes és egész). A zsarolás eszközei is csak egy rosta volt. Néhányan, a pillanatnyi szabadságért eladták a lelküket, ők az ingatagok. Nem erősségei egy várnak, viszont az a sokmillió ember, akik tudatosak maradtak, ŐK az alapja egy Új Nemzettudat megteremtésének.

Ez a sokmillió ember tudat alatt tudja, hogy lejárt az ezeréves átok, ami a Magyarságot sújtotta a Szent Korona elárulásáért, ami most eredeti küldetésével, szellemiségével tér vissza hozzánk, ami előtt minden rossz szándék elbukik: “megbűnhődte már e nép a múltat s…..”.

A Magyarság szívébe visszaköltözik a BÉKE, hogy teljesítse küldetését, amivel az Égiek megbízták, amit tudatosan eltitkoltak a történelem során, mert a mindenkori hatalmak rettegtek/rettegnek, és tehetetlenek ezzel a hatalmas erővel, küldetéssel szemben. A Szent Korona áldása, védelme most visszatért hozzánk, hogy segítse a nemzetet felemelni a rabszolgasorsból és a sorsfeladatát beteljesíteni.

(Rostás Gabi)

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.